Τρίτη 29 Απριλίου 2008

Λιγο πριν ελθει ο Μαιος!!

Στην καινουργια ανατολη,την γεματη φως με τις ευαισθητες χορδες να υμνει την απεραντοσυνη,την ελπιδα ,τρεχω με το βλεμμα ζεστο.
Καθαριο σε αυτην την ανελπιστη αγαλιαση που νιωθω.
Διψω να χορτασω το φως ,τον ηλιο ,την θαλασσα ,την μυρωδια απο τα φυκια,τα λουλουδια.
Χριστε μου ποσα πραγματα εχω να μαθω ακομα!!

Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Μεγαλη Εβδομαδα

Δασκαλε,Ποιητη Δασκαλε,Δασκαλε των σιωπηλων μας ποθων.Η καρδια του κοσμου χτυπαει με τον παλμο της καρδιας σου ,αλλα δεν φλεγεται με το τραγουδι σου.Ο κοσμος καθεται ακουγοντας τη φωνη σου.Με ηρεμη χαρα.Μα δεν σηκωνεται απο την θεση του να ανηφορισει στα υψωματα των λοφων σου.Ο ανθρωπος ονειρευεται το ονειρο σου.Μα δεν θα ξυπνησει στην αυγη σου που ειναι το μεγαλυτερο ονειρο σου.
Δασκαλε του φωτος ,Δασκαλε που τα ματια σου κατοικουν στου τυφλου τα δακτυλα .Εισαι ακομα περιφρονημενος και κοροιδεμενος .Ενας ανθρωπος πολυ αδυνατος και αστατος για να εισαι Θεος.Ενας Θεος παρα πολυ ανθρωπος για να σου προσφερουμε λατρεια.Εσυ εισαι ακομα ο μακρινος τους εαυτος.
Ο απομακρος τους λυγμος και το παθος τους............
Χαλιλ Γκιμπραν
Φιλοι μου σας ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα αυτες τις ημερες.Η μοσχομυρισμενη ανοιξη μας καλει να μιλησουμε στην γλωσσα των λουλουδιων.Περισσοτερη θερμη για την ζωη αλλαγη στις σκεψεις και στις πραξεις μας.
Καλο Πασχα!!!

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Θλιμμενα ματια!!

Φιλοι μου θελω να σας προλαβω.Δειξτε λιγο σεβασμο στα καημενα τα αρνακια αυτες τις ημερες.
Αρνηθειτε να φατε και σκεφτειτε τα θλιμμενα ματια τους ,λιγο πριν το αδοξο τελος .
Θα μου πειτε τοσα ανθρωπινα θλιμμενα ματια μας κοιταζουν και εκλιπαρουν,για τα ματια των ζωων θα στεναχωρεθουμε;Ναι ,γιατι αν δεν αγαπας τα ζωα,δεν αγαπας και τους ανθρωπους.
Εξαλλου καποιος πρεπει να σκεφτει και γι αυτες τις ψυχες.
Ελπιζω να μην στεναχωρεσα το στομαχι σας.

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Ετσι χωρις τιτλο!!!

//Αγαπαμε το σκοτεινο βελουδινο ουρανο και το φεγγαρι που ριχνει λαμψεις χρυσου πανω στη βαθια ασημενια θαλασσα.Θελουμε να κολυμπαμε ο ενας διπλα στον αλλο για οσο χρονο μας ειναι γραφτο.Μεχρι που ο ενας απο τους δυο μας βουτηξει κατω απο τα κυματα για τελευταια φορα// λεει για την Ιμαν , ο Ντειβιντ Μποουι.