Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Που παει ο χρονος μου;

Δεν ξερω γιατι δεν προλαβαινω.Μηπως κατι δεν παει καλα;Αν ειχα τοποθετησει τα παιδια του χρονου ,μιλαω για τα λεπτα ,τα δευτερολεπτα σε εξεχουσα θεση μηπως ο χρονος θα μου εκανε ολα μου τα χατηρια;
Ισως να ειναι αυτο.Μαλλον δεν θα εισεπρατε περιφρονηση και θα με θαυμαζε για την προνοητικοτητα και οχι την αδεξιοτητα μου.

21 σχόλια:

NdN είπε...

Λικεράκι δεν είναι ότι δεν προλαβαίνεις, απλά δεν προλαβαίνεις όσα θα ήθελες. Ομως είμαι σίγουρος ότι κάνεις τα σημαντικά. Γιατί έτσι κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι. Για παράδειγμα δεν μιλάς στην οικογένεια σου, δεν τους χαμογελάς; Και μετά τελειωνει η μέρα και λες "δεν σκούπισα την αυλη". Μα το σημαντικό έγινε, τα ασήμαντα, τα μικρά μπορουν να περιμένουν.

Δεν φόρεσα ποτέ μου ρολόι, δεν το μπορώ, όταν το φοράω νοιώθω ότι πρέπει να δίνω λογαριασμό σε κάποιον για το πως ξοδεύω το χρόνο μου. Τα "παιδιά του χρόνου" είναι για να μας υπηρετούν και όχι για να τα υπηρετούμε.

Είμαι σίγουρος ότι στα σημαντικά είσαι επιδέξια, με τα ασήμαντα δεν ασχοληθηκα ποτέ μου, οπότε δεν τα δίνω σημασία και στος ζωές των άλλων...

Καλό βράδυ και χαίρομαι πολύ που επέστρεψες!

prasino liker είπε...

Ndn
----------
Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω φοραω ρολοι.Τωρα πια δεν το χρειαζομαι.Απολαμβανω πολλα πραγματα και πραγματικα τα χαιρομαι .Αρκουμαι σε πολυ λιγα και αυτα με γεμιζουν. Ισως δεν εχω καταφερει να ταξινομησω ετσι τον χρονο για να υπαρχει μια πιο ενεργη κατασταση.Ισως με αυτο τον αργο ρυθμο να χανω ευκαιριες.
Δεν ξερω.
Καλο Σαββατοκυριακο.

vagnes είπε...

Ακομη δεν γεννηθηκε κανενας που να τα προλαβαινει ολα.
Απλά διαφορά στην ταχυτητα εχουμε ολοι μεταξυ μας, καποιοι τρεχουν πιο πολυ, αυτο ειναι ολο κι ολο. Για ρωτα πρασινο λικερ μου, εναν απο τους γρηγορους να δεις πόσα δεν προλαβαινει αυτος να κανει και θα αισθανθεις μεγαλη ανακουφιση, απο τη δικη σου επιδοση.
Απανω στη δουλεια καποιοι ξεχνουν τον συντροφο τους, τα παιδια τους, την ιδια τους τη ζωη και οταν κοιτουν πισω βλεπουν μια στιβα χαρτια και τιποτα αλλο...ας σκεφτουμε ολοι ποσο ασχημο ειναι αυτο!!

Caesar είπε...

Δεν χρειάζεται να τα προλαβαίνουμε όλα. Ας εντοπίσουμε τα πιο ενδιαφέροντα & ας επικεντρωθούμε εκεί, ναί;)

osela είπε...

λικερακι αυτο ειναι καθημερινο μου προβλημα. ποτε δεν προλαβαινω να τα κανω ολα οσα θελω, ωστοσο δεν υπαρχει τπτ καλυτερο από το χουζουρεμα το πρωι, ή λίγο τεμπέλιασμα κατα τη διαρκεια της μερας. κι αυριο μερα ειναι.

prasino liker είπε...

Vagnes
------------
Θα ακυρωσω την παραγγελια του ιπταμενου χαλιου.Εχεις δικιο ,ο καθενας με τον ρυθμο του.Η ποιοτητα και ο σωστος καταμερισμος ειναι που μετραει.


Caesar
-----------
Ας μην γινομαι εγωιστρια.Δεν μπορω να τα εχω ολα.Αυτα που ηδη υπαρχουν στην ζωη μου ειναι υπεροχα και χαιρομαι να τα απολαμβανω.


Oselaki
--------------
Ειμαι μαζι σου.

Ra Ma είπε...

Και η δική μου πρώτη αίσθηση για το χρόνο είναι η ίδια. Όταν όμως κάτσω και σκεφτώ που τον έχω διαθέσει, βλέπω πως αναλώνεται σε μικρά και φαινομενικά ασήμαντα πράγματα που στο σύνολό τους συνθέτουν κάτι μεγάλο και σπουδαίο!
Μπερδεμένα στα γράφω ε? :)

Καλημέρα!!!

prasino liker είπε...

Marconi
--------------
Καθολου μπερδεμενα.Πραγματι ολα τα μικρα δημιουργουν μια πολυχρωμη συνθεση.Ειναι ενα εργο ισως το πιο σημαντικο της ζωης μας.Θα το εκθεσουμε εκει στο τελος.Θα ειμαι χαρουμενη που το εφτιαξα μια και θα αποτελειται απο τις τεμπελικες αλλα απολαυστικες στιγμες.
Καλο σου βραδυ.

ILive2LoveMe είπε...

Tελικά ποτέ δεν είναι αρκετός. Ας απολαμβάνουμε όμως αυτό που ήδη μπορούμε να κάνουμε. Φιλιά και καλό απόγευμα.

ολα θα πανε καλα... είπε...

είναι αλήθεια ότι δεν προλαβαίνουμε ούτε τα μισά από αυτά που θέλουμε να κάνουμε ή που χρειάζεται να κάνουμε κάθε μέρα.Αλλά αντί αυτή η κούρσα να αποβεί εις βάρος μας με ψυχοσωματικά και άλλα συμπτώματα που φέρνει το άγχος,ας γίνει αφορμή για σκέψη του τι είναι τόσο σημαντικό και τα άλλα ας τα αφήσουμε λίγο στην άκρη.

Axis Mundi είπε...

εγώ πάντως σε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση στα ερωτήματα γιατί ούτε εγώ την έχω βρεί. Δεν βοήθησα ε; :)))

prasino liker είπε...

Ilive2loveme
-----------------
Συγνωμη που αργησα να σου απαντησω.Ειναι αυτος ο χρονος που τα φταιει ολα.Καλο σου βραδυ.


Ολα θα πανε καλα
---------------------
Σωστη κατανομη της λειτουργιας ολης μας της ζωης.Πρεπει να εχομε και εναν επιλογεα για να μας βοηθησει ισως.
Να εισαι καλα.



Axis Mundi
---------------
Καλησπερα
και μονο που συμπασχεις με τα ερωτηματικα μου ειναι αρκετο.Μαλλον κανεις δεν προκειται να μας βοηθησει σε αυτο το κοσμικο ταξιδι.

Angel Vs Life είπε...

ego leo oti prolavaineis an kaneis ston xrono ola tou ta xatiria ;o)

prasino liker είπε...

Angel
---------
Ας τον καλοπιασω λοιπον.Να δω και πιο θα ειναι το πρωτο χατηρι που θα μου ζητησει.

Ανώνυμος είπε...

Ααααχ...πόσο σε καταλαβαίνω!

Κάτι μου λέει πως το φαντάζεσαι:-)

Ο χρόνος έχει τόσα παιδιά που τα χάνει μες στους ανθρώπους-μη μασάς λοιπόν!

Στην τελική, αν τα νοιαζόταν τόσο, ας μη μας τα εμπιστευόταν-μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...

Να πω ότι χάρηκα που διαπιστώνω πως δεν είμαι η μόνη που έχει αυτό το θέμα; Δε θα το πω-θα πω,όμως, ότι χάρηκα που εντόπισα το site.

Για την απάντηση μην αγχωθείς...και (μεθ)αύριο μέρα είναι! (χι,χι-κακιούλα!)

Βάγια

prasino liker είπε...

Βαγια καλως ηλθες.Οπως βλεπεις με εχει πιασει ολιγον τεμπελιαση.Αργω να γραψω κατι ,αργω να απαντησω.Βλεπεις ο χρονος τα κανει ολα.Δεν ειναι κακιουλα.Η αληθεια ειναι αυτη.

kat. είπε...

εγώ νομίζω πως προλαβαίνουμε τα πάντα. αρκεί να το θέλουμε..
σκέψου μόνο πως αν είχαμε περισσότερες ώρες στην διάθεση μας, δεν θα μπορούσαμε να τις γεμίσουμε με αποτέλεσμα να βαριόμαστε ορισμενες στιγμές.
οπότε κάτι ήξερε.. εκείνος ο σοφός εκεί πάνω!

ολα θα πανε καλα... είπε...

Νατάσα μου,
σου στέλνω ένα όμορφο λουλούδι και τις καλύτερες ευχές μου για σήμερα.

βασίλης είπε...

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα... Και καλές γιορτές και ... ότι αγαπάς να το χαίρεσαι..

ILive2LoveMe είπε...

Kαλά Χριστούγεννα εύχομαι! Σε χάσαμε , εύχομαι να είσαι καλά και να περάσεις όμορφα.

prasino liker είπε...

Βασιλη
------------
Σου ευχομαι οτι καλυτερο και σε σενα.
Παλι χαθηκα .Δυο μηνες τωρα ο υπολογιστης μας δεν λειτουργουσε.Περασαν ειδικοι και ειδικοι αλλα τιποτα.
Τωρα ολα καλα.


Ιlivetoloveme
------------------
Σε ευχαριστω πολυ.Ειμαι καλα ,αλλα πασχομε απο τεχνολογια.