Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Γριπη ισον διαβασμα!!!

Δεν θα ηθελα να ξεκινησω το γραψιμο μου για το 2011 με γριπη αλλα τι να κανομε ;Aυτα συμβαινουν και στους πιο γερους οργανισμους.Απειρα πορτοκαλια ,χυμοι ,ολα αυτα παρελαυνουν καθημερινα στο στομαχι μου.Λεω οχι στα φαρμακα.Να δω ποσο θα κρατησω.
Αυτες τις γριπιασμενες μερες λοιπον ,διαβαζω το βιβλιο του δημοσιογραφου Σταυρου Θεοδωρακη//Οι ανθρωποι μου//Ειναι οι συνεντευξεις 63 ανθρωπων απο την εκπομπη του //Πρωταγωνιστες.//και οπως αναφερει ο ιδιος -Η ζωη μας θα ηταν καλυτερη αν μπορουσαμε να ακουμε αυτους που εχουν ζησει για αυτα που εχουν ζησει.Οι ιδιοι ανθρωποι ειμαστε παντου.Οι ιδιοι ορθιοι ,οι ιδιοι πεσμενοι.Στο τσιρκο μονο υπαρχει διχτυ ασφαλειας του ειχε πει ενας ισοβιτης.Και ολοι ειχαν κατι να πουν.Τα σκουπιδια τα ξερει καλυτερα ο σκουπιδιαρης Τον ερωτα οι ποιητες και οι πουτανες.Τον θανατο αυτοι που εχουν ανυποφορα πονεσει.Τα ανθρωπινα δικαιωματα αυτοι που τα εχουν στερηθει.Η ανακαλυψη των ειδικων λενε οτι η μιση μας ζωη καθοριζεται στους εννια πρωτους μηνες της ζωης μας.Η δικη του ανακαλυψη ειναι οτι η υπολοιπη μιση καθοριζεται απο τους ανθρωπους που μας ψυθιριζουν ιστοριες.Εστω και απο τις σελιδες ενος βιβλιου-
Νιωθω διαφορετικα τωρα που το διαβαζω.Γινομαι πιο επιεικης,πιο ευγνωμων ,πιο δυνατη.Πρεπει να εχω ενα τεραστιο χαμογελο.Ας παρει την πρωτη θεση.Στην executive oμως θα τοποθετησω ενα αρωματισμενο και γλυκο ευχαριστω για αυτο που ειμαι γι αυτο
που ζω.

8 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Περαστικά σου λικεράκι μου!!
Την περάσαμε κι εμείς την γρίππη... οικογενειακώς, μεγάλη ταλαιπωρία πραγματικά!!
Σε ευχαριστούμε και για την αναγνωστική πρόταση!
Φιλάκια, καλή βδομάδα!

prasino liker είπε...

Eλενα
-----------
Καλη χρονια ευχομαι σε σενα και την οικογενεια σου.Μην νομισεις οτι σας ξεχασα,αλλα λιγο η τεμπελια, λιγο η βλαβη του Computer που μας ταλαιπωρησε αρκετα ,οχι οτι με ενοιαζε,καθυστερησαν τις μπλογκικες μου επικοινωνιες.
Καλη εβδομαδα και απο εμενα.

Caesar είπε...

Ναί, συμφωνώ ότι γρίπη ίσον ευκαιρία για διάβασμα, ότι νιώθουμε διαφορετικά τωρα που διαβάζουμε κάτι που μας αρεσει. Αυτό το διαφορετικά, που δεν το βρίσκεις εύκολα! Ο καθένας μάλλον ξέρει καλύτερα αυτό που κάνει μια ζωή.
περαστικααα

prasino liker είπε...

Caesar
----------
Oπως λεει ενας απο τους Πρωταγωνιστες του ,Οπου σε παει το βιβλιο δεν σε παει ουτε το ονειρο ουτε το κυμα.
Caesar απιστευτες ιστοριες με πολυ αξιολογες και αληθινες μαρτυριες.
Ευχαριστω για τα περαστικα.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά κι από μένα! Πιστεύω βέβαια να είσαι καλά τώρα! Το διάβασμα πάντα βρίσκει τους χώρους και τις αιτίες για να μας επισκέπτεται!

prasino liker είπε...

Vasillis67
----------
Bασιλη ευχαριστω για τις ευχες σου.Μου κακοφαινεται που πρεπει να προσεχω.Χαθηκα λιγο απο τις μπλογκικες γειτονιες και ειλικρινα χαιρομαι που με θυμασαι.Εχω αφησει πισω τις ιστοριες σου και οι ηρωες δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκονται.
Ελπιζω να ειναι ολοι τους καλα και να εχουν επιλεξει το καλυτερο για την ζωη τους.

Αθανασία είπε...

Γειάσου αγαπητό Λικεράκι μας...μα...τι κάνεις εσύ καλέ??καταρχήν να σου ευχηθώ,καλή χρονιά (έστω και τόοοοοοοοοσο αργά)με υγεία,ευτυχία,και με όλα τα καλά...και ναί,έχεις δίκιο μιλούν πάντα καλύτερα για κάτι,ότι και αν είναι αυτό...άνθρωποι που αυτό το κάτι το έχουν,στερηθεί ή που δε το βρήκαν πο-τέ στη ζωή τους...αυτό είναι σωστό που λές,και σύ και ο Θεοδωράκης...μιλάει,καλύτερα για τον έρωτα κάποιος που έχει,στερηθεί τον έρωτα,μιλάει καλύτερα για την ελευθερία κάποιος που έχει στερηθεί,την ελευθερία (του λόγου,έκφρασης ή όποια άλλη έννοια μπορεί να έχει,η λέξη αυτή) γενικά...έτσι είναι πάντα...ωραίο ποστάκι...μας έλειψες!..υ.σ-ε,καλό μου λικεράκι πρόσφατα μετέφερα,το μπλόγκ μου αλλού και του άλλαξα όνομα γι'αυτό ίσως βλέπεις κάποια άλλη διέυθυνση..αλλά τώρα το'χω κλείσει και αφήνω πολύ,λίγα σχόλια..δε ξέρω πότε θα το ανοίξω..άγνωστο...δεν είμαι στα καλά μου αυτό το καιρό,γι'αυτό και δεν έχω μυαλό,να κάθομαι να γράφω πόστ....καλό μεσημέρι...

prasino liker είπε...

Aθανασια
-----------
Πολυ χαιρομαι που με επισκεφθηκες.Να σου ευχηθω και εγω καλη χρονια.Ποτε δεν ειναι αργα για ευχες και ας εχει περασει αρκετος καιρος.Για να ειμαι ειλικρινης ,εχω αφησει λιγο το μπλογκινγκ ,καποιες φορες βαριεμαι η οταν θελω να γραψω ειναι κατειλημμενο.Ενα ποστ για καθε εποχη.Θα προσπαθησω να επανελθω συντομα και οχι περιμενοντας την ανοιξη.Οταν θα θελησεις θα ηθελα να σου αφηνω ενα γεια .Θα σε επισκεφτομαι με ενα λικερακι αλλα και με σοκολατακια!!!!
Καλο σου βραδυ.